Om

kontrovers.no er basert på en idé om et bloggkollektiv. En liten miniportal for skribenter med både meningers mot og evnen til å argumentere for dem. Flere skribenter har da også kommet til og i skrivende stund er vi ti stykker som har publiseringstilgang her inne. Til forskjell fra vanlige bloggportaler hvor hver blogg er individuell både mtp layout og tematikk, er kontrovers.no en felles merkevare for alle skribentene.

Noe endelig tak for antall skribenter er ikke bestemt, og det er vanskelig å se at et slikt tak vil ha noen hensikt. Dersom du synes tanken om et kollektiv virker interessant er det derfor både mulig og tillatt å sende oss en mail fra kontaktsiden.

Enhver skribent er ansvarlig for sine egne artikler. Det drives ikke noen moderering i tradisjonell forstand på kontrovers.no. Som eier av domenet påtar likevel undertegnede seg et redaktøransvar for sidene.

Geir Skoglund

Om forfatteren

Skribenter

Adolph Preussen

Adolph Preussen har publisert 16 artikler.

Anita Ness

Offentlig ansatt sosionom, p.t. som rådgiver. Nystarta eget firma som freelance skribent og fotograf, samt hypnoterapeut. Er opptatt av samfunn, miljø, politikk, psykologi. Liker å reise og å lese. Er mor til tre, nå myndige og selvtenkende vesener.

Anita Ness har publisert 9 artikler.

Astrid Hoff

Jeg er en engasjert sykepleier i hjemmetjenesten i Oslo. Jeg er opptatt av forhold i arbeidslivet og helse- og sosial-politikk. Jeg er alenemamma til tre unge voksne barn så jeg er opptatt av hvordan det er å stå alene om å oppdra tenåringer i dagens samfunn.

Astrid Hoff har publisert 2 artikler.

Bjørn Tønseth

har alt for mange interesser - noen ganger vanskelig å få alt inn - og ut igjen burde egentlig slutte med dette da fact-finding tar alt for lang tid.....

Bjørn Tønseth har publisert 2 artikler.

Christian Torseth

Christian Torseth har publisert 5 artikler.

Elisabeth K

Elisabeth K har publisert 3 artikler.

Geir Skoglund

Frittenkende og gudløs positivist av sosialliberal legning.

Geir Skoglund har publisert 65 artikler.

Gunnar Solberg

Personlig kristen og apologetisk orientert i min tro. På tross av tvil og utfordringer oppfatter jeg bibelens fortelling som den mest logiske forklaringsramme for vår virkelighet. Ni års utdannelse hovedsakelig innenfor humanistiske fag, et fagfelt jeg er dypt frustrert over, men likevel har en forkjærlighet for. Religion, kultur og historie er mine fag!

Gunnar Solberg har publisert 2 artikler.

Helene Jensen

Med mennesket i fokus. I møte med det mangfoldige mennesket gjennom arbeidslivet har jeg fått ideèr og innspill nok til å legge meg opp egne meninger. At jeg er og blir ateist er den ene.

Helene Jensen har publisert 14 artikler.

Hubert Duun

Hubert Duun er et pseudonym. Det er ikke noen stor hemmelig hvem personen bak er, men det er praktisk å slippe å få hundrevis av treff på seg når noen googler navnet mitt.

Hubert Duun har publisert 6 artikler.

Johannes Kepler

Johannes Kepler har publisert 3 artikler.

John N.

John N. har publisert 22 artikler.

Maria Martens

Maria Martens har publisert 6 artikler.

Marita Synnestvedt

Magister i klassisk arkeologi Forfatter av Blogghore! Ett År på VG Blogg med Deathdealer Mer info: http://bit.ly/gEQD4B

Marita Synnestvedt har publisert 199 artikler.

N. Sweeney

N. Sweeney har publisert 1 artikkel.

Ragnhild S

Liberal sosialdemokrat. Bestemor. Musikkglad. Brassentusiast.. "Kristenagnostiker" med et anstrøk av kulturrelativisme, tross enkelte klare grunnholdninger. Gjennom levd liv har jeg fått en forkjærlighet for katolisismen, men selv er jeg ikke praktiserende katolikk Skriver mest om politikk, religion, kultur og litt sport. Sykkelentusiast med Belgia i hjertet. Nå er jeg antagelig også "multikulturell marxist" hva nå det betyr. Politisk korrekt er jeg også. Jeg velger å tolke denne nedsettende betegnelsen fra den ekstreme høyresiden som et mentalt og politisk adelsmerke. . Likevel er jeg politisk uberegnelig og rett som det er uenig med dem jeg identifiserer meg med. Paradoksalt? Kanskje. Men er ikke paradoksene en del av å være menneske? Leve individualismen, solidariteten og mangfoldet!

Ragnhild S har publisert 66 artikler.