Venstresiden avkledd

Ikke før har Arbeiderpartiets integreringsutvalg konkludert med at man ikke ønsker å forby klesplagg, så rykker venstresidens feminister ut og vil forby fjerning av klesplagg.

Det kan virke som om feministiske dogmer på venstresiden står i veien for båse gangsyn og helhetstenking. Man ønsker. prisverdig nok, ikke å forby klesplagg som kan oppfattes som kvinnefiendtlige fordi det også finnes kvinner som ønsker å gå i disse plaggene. Samtidig ønsker man nå altså å forby stripping – til tross for at det finnes kvinner som ønsker å strippe.

Det kan dessverre virke som om det prinsipielle grunnlaget for et nei til forbud mot burka begrenser seg til at man ikke vil være fremmedfiendtlig. Mot sine egne kan man derimot tillate seg å være så fiendtlig man bare vil. Som om ikke det i seg selv er rasisme.

Ryggmargsrefleksen er å bare riste på hodet av denne type godhetsfeministiske utspill. Det virker for dumt til å bli tatt alvorlig. Dette var også min reaksjon da de samme miljøene begynte å snakke om kriminalisering av sexkjøp. Vi vet alle hvordan det gikk.

Det sørgelige faktum er at disse totalitære feministmiljøene har mye makt. Uansett hvor strippet de er for troverdighet og helhetlige argumenter.

Om Geir Skoglund

Frittenkende og gudløs positivist av sosialliberal legning.