17 mai. 2012. Fy faen.

Enkelt sagt, det er ikke Breivikene som er en fare for demokratiet her i landet. Eller den teoretiske gjengen PK-raddisene kaller hans tilhengere. Eller medløpere. Eller hva faen det nå er de kaller fjortisene som kommenterer på VGartikkler klokka 09.30 midt i uka. Det er farlige folk, eh? Nyttige idioter for jallaforskere tenker jeg vi kaller dem. Jallaforskere kan vi jo komme tilbake til senere, hvis det skulle bli behov for det.

De farlige, er de som er villige til å bruke slike lonewolfere som Breivik til å inføre politistaten. Total overvåkning til vårt eget beste. De som er villige til å fjerne demokratiet for å verne om våre demokratiske rettigheter, slike som Jens Stoltenberg.  De er det som er en fare for demokratiet.

Breivik vil ikke gå i tog i år, og takk for det. Han har annet å gjøre. Hvis vi kan spøke, kan vi kalle det gyldig fravær. Men, folk som har stemt for å innføre DLD vil gå i tog i år, ja noen av disse Quislingene vil endog være så frekke at de holder tale 17 mai!! Breivik er ingen landssviker, han er en terrorist, de som har stemt for DLD har sviktet land og folk. DET, er landssvikere. Snu ryggen til dem hvis de vil tale 17 mai. Stikk fingrene i ørene. En landssvikers stemme skal ikke høres på grunnlovsdagen. Ikke gå i samme tog som slike uslinger. Ser du en av dem med et flagg i neven, ta det fra dem. Om nødvendig med vold. De er ikke verdige til å se på flagget. Langt mindre bære et.  Det er nok nå. Mer enn nok. Få bort svineriet.

22/7-11 var en gal manns angrep på statsmakten. DLD er statsmaktens angrep på det norske folk. Det alvorligeste angrepet noensinne, tyskerene angrep utenfra, ABB angrep uten makt. DLD er vedtatt av folk som vet eller har plikt til å vite. De fleste av dem har ikke gjort jobben sin. De vet ikke hva de har vedtatt. Det blir ikke bedre av det. De som har stemt for DLD bør holde seg hjemme på grunnlovsdagen. Av respekt for Norge.

Skulle ønske jeg kunne ønske alle en god grunnlovsdag, men desverre. De som har sveket landet er fortsatt på frifot, og sitter trygt plassert i landets nasjonalforsamling, mørket er totalt.

Jeg kommer ikke til å feire 17 mai i år. Jeg kommer ikke til å heise flagget i år. Det skal få ligge på bakken. Ved siden av flaggstangen. Grunnloven er død. Ånden er død. Og vi later som om en helvetes terrorist er det verste vi har å hanskes med her i landet?

Ptvi vøre.

 

Give em enough rope,  det var The Clash det. Flott plate.

Så mye tau har jeg ikke råd til.  Ikke alene og på egen hånd. Men jeg blir med på spleiselaget.

Tags:

Om Adolph Preussen