30 dager med kontrovers.no

kontrovers.no har rundet sin første måned som bloggkollektiv. Vi har hatt en fantastisk start. Her følger en liten oppsummering.

Skribenter:
Etter en måneds drift er vi 12 registrerte skribenter. Alle 12 har imidlertid enda ikke publisert artikler. 4 debutanter ligger og vaker fortsatt. Du finner en liste over publiserte skribenter i menyen på høyre side.

Besøkende
Vi fikk en flying start etter at Ragnhild Svanbergs innlegg ble løftet frem på VG Netts forside. Februar endte derfor opp med 5.286 unike besøkende som til sammen sto for 48.366 sidevisninger.

Etter halvgått løp i mars har vi 1.214 unike besøkende og 34.405 sidevisninger. Som forventet er dette en nedgang fra februar, men fortsatt svært hyggelige tall for et nytt nettsted.

Det har blitt diskutert livlig i 1.183 kommentarer i løpet av denne første måneden.

Nye skribenter
Det jobbes iherdig med å få spesielt én skribent til å slutte seg til oss. Jeg skal ikke røpe navn, men det vil være et løft for kontrovers.no hvis hun beslutter å bli med. Vi har også følere ute hos et par andre, uten at noe er definitivt ennå.

Twitter og Facebook
Vi har helt nyopprettede Twitter og Facebook-profiler hvor alle nye artikler promoteres. For Twitter sin del skal dette nå skje automatisk. Følg oss gjerne på disse stedene.

Takk til alle, både skribenter, kommenterende og lesere for en spennende første måned for kontrovers.no. Vi satser på at det bare er den første av mange!

Om Geir Skoglund

Frittenkende og gudløs positivist av sosialliberal legning.