Endelig på blogg igjen

 

Hei! Jeg er ny her, selv om jeg har hatt konto en stund. Synes jeg for syns skyld må presentere meg kort, bare si hei liksom, – vise at jeg er her..:)

Jeg har mange interesser, og som mange andre, ofte altfor lite tid, så blogging har vært veldig av-og-på for meg de siste to årene.  Årene før det var jeg aktiv blant annet på vgb.no, samt noen litteraturblogger. Jeg har nå en egen reiseblogg og en bokblogg.

Jeg er i full jobb som rådgiver i Staten, har også så vidt startet eget firma, og satser på å bli en veldig god hypnoterapeut etterhvert :) Jeg har over flere år hatt eneforsørgeransvar for tre barn, som nå alle er blitt myndige.

Det jeg kommer til å skrive om er ting som opptar meg i øyeblikket, som regel relatert til samfunnsutviklingen, litteratur, alternativ behandling, spirituelle spørsmål eller noe som angår kulturelle forhold. Jeg liker også å blogge om reiser.

Jeg håper å bli litt mer aktiv her  nå som jeg endelig har klart å logge meg inn.

God høst.:)

 

Hilsen Anita

 

Om Anita Ness

Offentlig ansatt sosionom, p.t. som rådgiver. Nystarta eget firma som freelance skribent og fotograf, samt hypnoterapeut. Er opptatt av samfunn, miljø, politikk, psykologi. Liker å reise og å lese. Er mor til tre, nå myndige og selvtenkende vesener.