Gode nyheter om Kontrovers og takk til Geir :)

Til alle som skriver og kommenterer på Kontrovers:
I dag har Geir gitt oss flere viktige forbedringer på vårt bloggkollektiv.

1. Det er blitt lettere for de faste skribentene å logge seg inn.
Vi slipper den felles påloggingen, og trenger nå bare å huske vårt eget brukernavn og passord.

2. Vi kan nå legge ved opp til fire lenker i en kommentar før den blir holdt igjen for godkjenning. Det betyr at vi sjeldnere får kommentarer som ligger og venter på godkjenning. Og det betyr også at vi kan legge ved flere lenker med dokumentasjon uten å være redd for at kommentaren forsvinner. Dette gjelder både innloggede og uinnloggede. Alle kan poste kommentarer med inntil fire lenker.

3. Det aller beste er kanskje at vi nå har fått et retteprogram. Etter at vi har sendt en kommentar, har vi fem minutter til å rette opp skriveleifer eller tilføye noe vi har glemt. Jeg er spesialist på å bomme på bokstaver når jeg kommenterer, så jeg er veldig glad for denne nye funksjonen.
Både innloggede og uinnloggede kan rette på kommentarene sine.

Det spiller altså ingen rolle om du er fast skribent eller om du er gjest og kommentator her.Retteprogrammet er for oss alle.

Dessuten har Geir oppdatert alle komponenter som utgjør Kontrovers. .Jeg er ikke 100% sikker på hva det betyr, men jeg skjønner at medfører en enda bedre portal.

Tusen takk, Geir, for flott og profesjonelt arbeid! Nå blir det enda bedre og mer motiverende både å poste artikler og å kommentere på Kontrovers.

Du fortjener en stor bukett roser for arbeidet. Men i stedet for roser gir jeg deg et par bilder fra Gildeskål, en kommune her i Nordland som jeg tror du setter pris på.

 

God fastelavenskveld til alle skribenter og kommentatorer på Kontrovers!

Om Ragnhild S

Liberal sosialdemokrat. Bestemor. Musikkglad. Brassentusiast.. "Kristenagnostiker" med et anstrøk av kulturrelativisme, tross enkelte klare grunnholdninger. Gjennom levd liv har jeg fått en forkjærlighet for katolisismen, men selv er jeg ikke praktiserende katolikk Skriver mest om politikk, religion, kultur og litt sport. Sykkelentusiast med Belgia i hjertet. Nå er jeg antagelig også "multikulturell marxist" hva nå det betyr. Politisk korrekt er jeg også. Jeg velger å tolke denne nedsettende betegnelsen fra den ekstreme høyresiden som et mentalt og politisk adelsmerke. . Likevel er jeg politisk uberegnelig og rett som det er uenig med dem jeg identifiserer meg med. Paradoksalt? Kanskje. Men er ikke paradoksene en del av å være menneske? Leve individualismen, solidariteten og mangfoldet!