Homoproblemet og forslag til løsning

Homoseksualitet er en vederstyggelighet. Særlig den mannlige. To (eller flere) unge, vakre pikers erotiske lek med hverandres yndigheter er – om ikke annet – et deilig skue, så jeg tenker vi får slå til med et kompromiss her.

Vi forbyr i prinsippet all mannlig homoseksualitet. Dog bør det gies dispensasjon til ”menn” som av en eller annen grunn ikke bør få forplante seg. Invalider, imbessiler, kronisk syke, arvelig belastede minusindivider, innvandrere og kriminelle rusmiddelmisbrukere er eksempler på avarter som bør kunne tillates å drive med denslags nedrig svineri.

Så holder de seg borte fra kvinnene våre også. Hva gjelder kvinnene i overnevte kategorier, er naturligvis sterilisering påkrevet.

Jeg antar at mange norske sykehus fortsatt har liggende steriliseringsredskapene man brukte på fant og annet rakkerpakk i gamle dager. Hvis det da ikke er sendt som u-hjelp til Tanzania eller lignende.

Hva kvinner angår, tillates de å dyrke sine lyster hemningsløst, såfremt de er under tilsyn av minst en offentlig oppnevnt mannlig observatør. Ja, som det sammfunnsbevisste og samvittighetsfulle mennesket jeg er stiller jeg meg naturligvis til disposisjon. I fall det skulle bli mangel på kvalifiserte observatører.

Blant mine mange kvalifikasjoner, nevner jeg i all beskjedenhet inngående studier av dokumentarseriene No Man’s Land 1-37 (holder på med nr. 38 i skrivende stund), No Man’s Land: Asian Edition 1-5, No Man’s Land: Latin Edition 1-6, No Man’s Land: Interracial Edition Volume 1-7 og ikke å forglemme Pink Velvet 1-3. Meget lærerike filmer alle sammen.

Erotisk lek med sine medsøstre, fratar ikke kvinnenes rett og plikt til å avle gode nordmenn. Var det seg likt. I våre dager raver kvinnfolkene ut og inn av allverdens meningsløse skoler og universiteter til de er så gamle og skranglete at man like gjerne kan forsøke å avle barn med en sekk råtne poteter. I tillegg tygger de p-piller til det skummer om kjeften på dem og utstyrer alle sine mannlige bekjente med kondomer som om det var den naturligste sak i verden å ligge med en kvinne med forplantningsorganet pakket inn i plast?!! Det blir rent som å spise kokt torsk, er man sulten nok gjør man det. Men man liker det ikke.

Jeg foreslår at kvinnene får 2 år på seg fra oppnådd sexuell lavalder til første graviditet er i gang. En pike som – idet hun fyller 19 år – ikke kan fremlegge dokumentasjon på at hun er gravid eller forsøker etter beste evne å bli det, plikter å oppsøke statlig ansatte påsettere som har høy sædkvalitet og generellt god helse og ikke minst høy moral, som så sørger for at hun blir ettertrykkelig påsatt. Ja, som det sammfunnsbevisste og samvittighetsfulle mennesket jeg er stiller jeg meg naturligvis til disposisjon.

En pike som har fylt 20 uten å kunne dokumentere graviditet eller vilje til å oppnå graviditet og som unndrar seg påsettertjenesten, kan fritt beligges av enhver nordmann av god avstamming (minst 10 generasjoner i landet) som måtte ønske det.

Og alt dette preiket om homofil adopsjon, ja vil du adoptere en homofil så gjerne for meg.

Ja, det var bare det jeg ville ha sagt. God Natt.

Om Adolph Preussen