Muslimsk småbarn jager lesbe med øks

Både VG og Adresseavisa melder om et muslimsk barn, under skolepliktig alder, som ble plassert hos lesbiske fosterforeldre.

Vi snakker altså maksimum om en femåring her. Avisene unnlater å fortelle oss om barnet er fundamentalist eller ikke, de unnlater å fortelle oss om det er politisk høyre- eller venstrevridd. Er det et kapitalistisk barn vi snakker om her? Eller er det kanskje liberalistisk? Kommunist? Er barnet en revolusjonær?

Nei, selvfølgelig ville avisene aldri funnet på å skrive noe sånt om et lite barn. Man anerkjenner jo at barn er uferdige vesener som ennå ikke har modenheten som skal til for å kunne orientere seg slik i det politiske landskapet. Barn er barn for pokker, eller hur?

Men barnet er muslim altså. Barnet har bestemt seg, rent teologisk. Hvorfor tror VG og Adressa det? Tror de barn har en iboende visdom som gjør dem i stand til å velge side i teistiske og teologiske spørsmål allerede fra fødselen av? Eller regner de bare resultatet av hjernevasken de skal gjennomgå i løpet av oppveksten som så fail-proof at resultatet er gitt på forhånd?

Kanskje dette barnet er agnostiker? Eller ateist? Eller vent… Når var sist gang du hørte en norsk avis omtale en femåring som et ateistisk barn? Sånt sier man jo bare ikke!

Om Hubert Duun

Hubert Duun er et pseudonym. Det er ikke noen stor hemmelig hvem personen bak er, men det er praktisk å slippe å få hundrevis av treff på seg når noen googler navnet mitt.